naujienos
Vis labiau sveikata besirūpinantys lietuviai atranda ekologišką maistą

Vis labiau sveikata besirūpinantys lietuviai atranda ekologišką maistą

2022-04-13

Beveik tris dešimtmečius ūkininkaujanti Žilių šeima pastebi, jog ekologiškų maisto produktų poreikis auga – žmonės vis labiau rūpinasi savo sveikata, todėl vis didesnį dėmesį skiria ne maisto kiekybei, o kokybei.

Pasak Audronės Žilienės, ekologiniame ūkyje griežtai kontroliuojamas visas procesas nuo pašarų iki galutinio produkto, todėl jų mėsos gaminius pasirinkę pirkėjai gali būti absoliučiai ramūs – jokių cheminių trašų, pesticidų likučių, skonio stipriklių, augimo hormonų ir kitų šiuolaikinėje maisto pramonėje įprastų priedų ekologiškuose produktuose jie nė su žiburiu nesuras.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujiena/zemes-ukis/vis-labiau-sveikata-besirupinantys-lietuviai-atranda-ekologiska-maista-313-1665232?utm_medium=copied