Šaltai rūkytos DEŠRELĖS
Plonos kvadratinės formos šalto rūkymo dešrelės. Suformuotos į ploną, lengvai kramtomą baltyminį apvalkalą. Sudėtyje dominuoja jautiena aukščiausia rūšis ir aukščiausios rūšies kiaulienos lašinukai, mėsos skonį atskleidžiantys tradiciniai prieskoniai, kuri dešrelėms suteikia visas gerąsias raudonai liesai mėsai būdingas savybes.
Šaltai rūkytos DEŠRELĖS
Aukščiausia rūšis
Sudėtis: jautiena (aukščiausia rūšis) *,
kiauliena (aukščiausia rūšis) *, valgomoji druska, cukrus*,
česnakai*, pipirai*.
Laikymo sąlygos: 0- +15 C
-
Šaltai rūkyta kiaulienos KARKA
-
Šaltai rūkyta kiaulienos NUGARINĖ
-
Šalto rūkymo kiaulienos ŠONKAULIAI
-
Šaltai rūkyta JAUTIENOS IŠPJOVA
-
Šaltai rūkyti LAŠINIAI
-
Šaltai rūkyta ŠONINĖ
-
Šaltai rūkytas KIAULIENOS KUMPIS
-
Šaltai rūkyta NUGARINĖ
-
Šaltai rūkyta KIRSNOS dešra
-
Šaltai rūkyta KAZIUKIO SKILANDINĖS dešra
-
Šaltai rūkyta MIS ŪKININKAITĖS dešra
-
Šaltai rūkytas JAUTIENOS KUMPIS