Ūkio istorija
Šeimos rankomis pagamintos Lietuviškos tradicijos!
Šeimos ūkyje, Raseinių rajone, jau daugiau kaip 30 metų saugome bei puoselėjame Lietuviškas tradicijas. Pirmieji Lietuvoje savo ūkyje įrengėme ES reikalavimus atitinkančią sertifikuotą skerdyklą bei mėsos perdirbimo cechą ir pradėjome gaminti ne tik tradicinius, bet ir ekologiškus mėsos produktus.
Ekologiniame ūkyje auginame Lietuvos genofondui priklausančios nykstančias Lietuvos baltųjų veislės kiaules (uždara populiacija) bei mėsinus Šarolė galvijus, kurie yra išvesti centrinės Prancūzijos Šarolė bei Nievro provincijose.
Gaminamos ekologiškos produkcijos receptai yra gilias tradicijas siekiantis šeimos palikimas, kuris yra perduodamas iš kartos į kartą. Rūkyti mėsos gaminiai, tokie kaip lašiniai, dešrelės, nugarinė ar kumpis yra rūkomi natūraliuose alksnio dūmuose. Mūsų pasididžiavimas – Lietuviškas Skilandis, kuriam yra priskirta Garantuoto tradicinio gaminio nuoroda yra gaminamas mūsų pačių rankomis – nuo mėsos paruošimo iki paskutinio siūlelio užrišimo.
Savo ūkyje gaminame ne tik mėsos gaminius, bet ir auginame pačius galvijus bei visus jiems reikalingus pašarus – ekologinius grūdus, bulves, burokus, todėl galime užtikrinti, kad visoje gyvuliams skirtų pašarų grandinėje nebūtų naudojami jokie cheminiai priedai.
Visuomet šviežią produkciją galima įsigyti mobiliuose ūkininkų turgeliuose ar mugėse, o didesnius užsakymus į didžiuosius miestus pristatome į namus.
Su rūpesčiu bei atsidavimu kuriame viską – nuo mūsų lauko iki jūsų stalo. 🍃