Vis labiau sveikata besirūpinantys lietuviai atranda ekologišką maistą
Beveik tris dešimtmečius ūkininkaujanti Žilių šeima pastebi, jog ekologiškų maisto produktų poreikis auga – žmonės vis labiau rūpinasi savo sveikata, todėl vis didesnį dėmesį skiria ne maisto kiekybei, o kokybei.
Pasak Audronės Žilienės, ekologiniame ūkyje griežtai kontroliuojamas visas procesas nuo pašarų iki galutinio produkto, todėl jų mėsos gaminius pasirinkę pirkėjai gali būti absoliučiai ramūs – jokių cheminių trašų, pesticidų likučių, skonio stipriklių, augimo hormonų ir kitų šiuolaikinėje maisto pramonėje įprastų priedų ekologiškuose produktuose jie nė su žiburiu nesuras.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/verslas/naujiena/zemes-ukis/vis-labiau-sveikata-besirupinantys-lietuviai-atranda-ekologiska-maista-313-1665232?utm_medium=copied
-
Vaikų edukaciniai apsilankymai ūkyje
2024-06-07 -
DPD fresh paslauga jau Žilių šeimos ekologiniame ūkyje!
2024-02-29 -
Piloto licenciją turintis Kazimieras nutūpė Raseinių raj. – nori pasiekti, kad didžiuliame ūkyje užtektų vieno žmogaus
2023-07-07 -
Nuo aviacijos prie žemės ūkio: kaunietis svajonę iškeitė į šeimos verslą, kurį aplenkia krizės
2023-06-23 -
Mokomoji išvyka į ekologinius ūkius
2018-11-27